Slödagar

Det har nu hunnit bli torsdag, dagarna bara rinner iväg. Det gör vi också i värmen. Idag ar det 33 grader och strålande solsken.

Tisdagen blev som sagt ganska seg eftersom vi sov väldigt länge. På eftermiddagen tog vi en tur med ägaren till hotellet. Han körde oss ut till havet och vi tittade på alla stränder vid Indiska Oceanen. Där fanns också ett och annat hus som man gärna skulle bott i.

På kvällen träffade vi Rob och Shaun. Dom tog oss med till ett par kompisar till dom, Jim och Roland (svensk som flyttade till England på 70-talet, han snackade usel svenska nu). Där drack vi lite bubbelvin igen, sen stack vi till en restaurang och käkade. Eftermiddagen for vi tillbaka till Jim och Roland och satt på verandan och drack vin. De som var badsugna hoppade i poolen, men jag var nöjd med att ligga i en solstol, dricka vin, lyssna på de vilda kakaduorna som tjattrade i träden. Titta på Södra korset som gnistrade på den becksvarta himlen. Ganska behagligt som ni kan förstå.

Igår, onsdag, var jag (Kenneth) störtförkyld. Näsan droppade konstant, men det hindrar ju inte en viking. Vi tog tåget in till stan och promenerade upp till Kings Park. En jättelik parkanläggning som ligger på en höjd, så utsikten över Perth är alldeles makalös. Vi vandrade runt i parken, fikade, käkade, tittade på märkliga växter. Jag snöt mig en och annan gång också. Kvällen blev tidig for min del, Göran var på stan och tittade, jag bekantade mig med kudden. Idag ligger Göran hemma och latar sig. Jag är nere på stan och hämtar lite papper for vår resa norrut.

Ikväll ska vi ut med en annan kompis, Steve. Det blir öl och mat. Imorgon fredag blir det lite småpyssel under dagen, på kvällen åker vi till Freemantle med Rob och Shaun. Dels ska vi på en konstutställning, dels ska vi till en pub och dricka, just det, rätt gissat, ÖL. Lördag tar vi färjan på Swan River och hamnar åter igen i Freemantle, ska titta runt mer då. Pa kvällen ar det middag på hotellet. Söndag, tvätt och ompackning inför resan på måndag morgon. Så jag tror att det inte blir fler brev denna vecka, det far bli nar vi kommer tillbaka från trippen till delfinerna.

Sköt om er i snön och kylan!