Perth igen

Efter några riktigt lata dagar i Bunbury (strand, mat, öl) har vi nu flyttat vårt lata liv till Perth. Vi har ju ett par kompisar här. En av dom jobbar som lärare inom hotell-restaurang. Han fixade så att vi kunde gå på en middag på skolan. Eleverna lagar maten och serverar och gör allt under överinseende av en lärare. Vi fick drink före maten, förrätt, varmrätt, efterrätt, kaffe och cognac till det facila priset av 60 kronor. Det kan man ju leva med.

Annars har det inte hänt några revolutionerande saker här i Perth. Vi drar mest benen efter oss, umgås med vänner och äter gott.

Imorgon (söndag) ska vi till en konsert med Ab Fab som kör gamla Abba-covers. Sen blir det drag-show med tema: Priscilla – Queen of the Desert. Konserten är på en vingård utanför Perth. Måndag sticker vi till Rottnest Island, en ö utanför stan. Kvällen blir det middag med kompisar igen, samma sak på tisdag. Onsdag bär det av till Singapore.