Bangkok

Varmt, fuktigt, människor, bilar, mopeder, tuc-tuc, lukter, hundar, katter. Allt som en storstad i Asien skall ha. Resan gick bra, lyckade uppgradera på planet så det blev lite mer benutrymme och lite bredare säten. Lyckades till och med sova 5-6 timmar, så resan gick ganska snabbt.

Hotellet är OK, men vi har uppgraderat lite där också. Det första rummet var lite väl deprimerande. Utanför fönstret fanns det bara en plåtvägg. Ingen utsikt eller dagsljus. Nu har vi ett Deluxe rum med utsikt och vattenkokare. Vad mer kan man begära.

En riktig sight-seeing dag var det igår. Startade 8 på morgonen och hann med Grand Palace, Golden Buddha, Golden Mountain, Wimanmek. Dopp i poolen när vi kom tillbaka till hotellet kändes riktigt skönt.

Idag skall vi hälsa på Som som fixade allt med bokningar och så här nere. Vi var dit redan i lördags men hon var ledig då. Men alla på resebyrån visste vem jag var när jag frågade efter Som, Mr Lalilind är mitt namn nu.

Jag måste vara en look-alike till nån känd person för på Grand Palace igår kom det fram 5 stycken fnissiga tonårstjejer som undrade om de fick ta kort. Jag trodde att det ville att jag skulle ta kort på dem, men nej då, de vill ha ett kort på mig. Så där satt jag omsvärmad av 4 fnissiga tonårstjejer och blev fotograferad. Sen tackade alla och försvann fnissande iväg bort. De har väl aldrig sett en så stor kritvit man förr kan jag tro. Nån annan förklaring kan jag inte komma på.

Nåväl, hoppas att ni har det bra och att vi klarar oss från den annalkande stormen man pratar om på TV nyheterna.