Marita – jag har hittat trappan!

Efter gårdagens julfirande här så ligger vi mest och latar oss. Det var kul att fira Dansk jul i Indien… Vi fick bla skutta runt granen och sjunga julsånger på danska. Jättekul!

Kenneth och Jørgen satt och drack whiskey hela natten, så morgonpigga var dom inte.

Nu till rubriken før dessa rader. Bakgrund: Min fd. arbetskamrat Maritha och jag har tidigare fantiserat om vansinniga reseplaner och lyxlivssituationer. Bla att hon skulle glida nerför en lång svängd trappa i galaklänning och high-heals med minken släpandes efter sig – tjusigt va? Maritha hör upp!!! Jag har hittat trappan!

Blog Image

Dra på dig glittret och kom hit! Trappan finns ju i denna magnifika villa!! Oj va kul det skulle vara att kunna samla alla sina vänner härnere i detta hus! Med all den mix av helsköna personligheter som våra vänner har så skulle det bli en sjujä…..a fest.

Jag är ju väldigt Sverigekär, men det är inte dumt att kunna sitta så här och skriva – samtidigt se och höra havet brusa. Vi vill passa på att tacka för en massa julhälsningar. Många har sänt per mail och SMS – jättekul. Kenneths mobil krånglar vid hög luftfuktighet, så han går och svär över Sony Ericson. Min (samma) fungerar än så länge.

Jag har traskat runt på stranden idag. En väldigt lång sandstrand. Tyvärr går det inte att bada i havet pga starka underströmmar. Rent livsfarligt i de höga vågorna. Nog för denna gång.