Tangopinglor

Efter en natt på buss kom vi så fram till Buenos Aires. Göran från TangoTravel mötte oss på busstationen och tog oss till hotellet som ligger mitt i smeten. Lite värdefull information gav han oss också, samt bokade in oss på en stadsrundtur.

Doktorn kom och tittade på Helenas fot. Ordnade med en linda, lindade och tejpade foten så att den skulle vara stabil. Bandaget skall sitta på i 20 dagar. Om det blir problem eller om det behovs ny lindning så är det bara att vi kontaktar honom så kommer han och fixar det. Makalös service – drygt 300 kronor för ett hembesök på hotellrummet.

Lite traskande på stan hann vi med också. Ordnade med en utflykt till, denna kommer att gå till El Tigre. Bokade också in oss på en tangoförestallning till kvällen.

Tangoföreställning – kanske inte vad jag trodde att jag skulle ha med på min lista att göra i Buenos Aires, men väl värt ett besök. Vi var på det anrika Café Tortoni – det bästa cafet i hela världen enligt somliga. Nere i källaren hölls uppvisningen/föreställningen. Underhållande och otroligt skickliga dansare och musiker.

En sen middag (23.00) avslutade dagen.