Vattenfall

Idag har det vandrats och vandrats. Upp tidigt och avresa till den argentinska sidan av Iguazufallen. Vi har åkt minitåg genom djungeln. Vandrat ca 7 kilometer på gångvägar och stigar, genom skogen, över vattenfallen, under vattenfallen, uppför trappor och nerför trappor. Sett ödlor och ett djur som jag inte vet vad det heter. Men det ser ut som en lemur, men det är inte det. Finns på bild i alla fall.

Som sagt en heldag vid vattenfallen. En dag som har varit riktigt, riktigt varm. Runt 35 i skuggan. Då kan ni tänka hur det var i solen. Och lägg till lite djungelfukt till det så kan ni ana hur vi svettats.

Har jobbat hårt på att återställa vätskebalansen. Vattenflaska efter vattenflaska har tömts de senaste timmarna.

Det blir ingen resa till Paraguay. Vi har kollat runt lite grann på några resebyråer här, men alla säger samma sak. Det finns inget att se där. Shopping är det som finns, och det är vi inte intresserade av. Så vi avstår och istället tar vi en vilodag och slöar.