Time to say goodbye

Så börjar den här resan komma till sitt slut. Men innan jag stänger resebreven för den här gången vill jag slå på stora trumman för Mariela och Göran på TangoTravel. Dom (Mariela) har hjälpt oss med i stort sett allting. Bokat bussresor, hotell, transfer, hittat bra paketlösningar på resor till Iguazu och Punta del Este. Kommit med tips på saker att göra (samt saker att inte göra). Dessutom tog dom sig tid att ta en fika med oss i Buenos Aires plus att vi fick en liten guidning i deras lokalområde. Jag tror att om vi hade bett dom fixa en dagstur till månen så hade dom gjort det med.

Så tänker du dig till denna del av världen så kan jag rekommendera att ta kontakt med dom.

Vi kom hit till BA sent inatt (02.30). Buss från Punta del Este till Montevideo sen färja till BA. Färjan var försenad på grund av att immigration tog tid på sig i Uruguay. Väl ombord så visade det sig vara en färja från norska ColorLine. Så det fanns skyltar på norska vid varje sittplats. Kändes nästan som hemma. Det var ungefär lika tråkigt som en båttur med Stena till Danmark.

Idag och imorgon blir det bara småpyssel. Antikmarknad i San Telmo, eventuellt MALBA (ett museum) i Palermo. Sen givetvis några rejäla köttbitar till lunch och middag.

Dags att börja planera nästa resa

Så med dessa ord så avslutar jag Sydamerika-breven