Montenegro & Albanien

En veckas charter till Montenegor i början av juni 2008. Läsa, sova, bada, sola, koppla bort jobb, varva ner och bara vara. Det var tanken. Badandet blev det inte så mycket av. Ett dopp i en av de tre poolerna blev det dock.

Blog Image

Den dagen jag tänkte mig ett dopp i Adriatiska Havet var det inte så inbjudande.

Blog Image

En del promenerande hanns med. Till grannbyn Budva.

Blog Image

Blog Image

Vi tog oss också till Shkodra i Albanien.

Blog Image

Blog Image

Från en gammal fästning utanför Shkodra.

Blog Image

En av alla de bunkrar som byggdes under Enver Hoxhas kommuniststyre. Varje man skulle bygga en bunker för att kunna försvara Albanien mot inkräktare från väst. Nu finns de kvar som mindre stiliga monument över en tid som varit.

Blog Image

Mycket mer hinner man inte på en vecka.