En vecka kvar

Så var det dags igen. Äntligen läge att packa ryggsäcken och ge sig iväg till nya platser och nya upplevelser. Denna gång är det Nepal, Indien och Qatar som står på resplanen. Så här har vi tänkt oss det hela:

Flyg till Kathmandu där vi bl.a. ska träffa en kollega till mig (Kenneth). Efter några dagar i Nepals huvudstad startar vi en rundresa (flyg, bil, tåg) som skall ta oss till Dehli. De platser vi tänker stanna till på under den resan är:

Pokhara – Lumbini – Kushinagar – Varanasi – Sarnath – Agra – Bharatpur – Delhi

Väl i Delhi tar vi ett flyg ner till Chennai i södra Indien. Där skall vi besöka våra danska vänner som bor där. (Den som vill kan läsa om vår förra resa dit under ”Indien julen 2006”.) Här har vi inga planer utan kommer mest att ta dagen som den kommer. Efter ca 10 dagars lättja kliver vi på flyget till Doha, Qatar där vi förhoppningsvis får åka lite ökenrally i 4-hjulsdrivna jeepar. Efter några dagar här är det dags att ta sig hemåt igen.