Delhi

Nu har det gått en vecka sedan vi kom till Chennai. Efter att vi besökt Agra och Taj Mahal så åkte vi till Rajastan och Barathpur. Där besökte vi ett fågelreservat. Riktigt intressant trots att jag inte är det minsta intresserad av fåglar.

Från Barathpur for vi till Delhi. Bodde på ett litet hotell med endast 6 rum. Ett gammalt hus som gjorts om till hotell. Otroligt snyggt designat. Vart man än tittade så fanns det små detaljer eller ljussättningar som fångade blicken. Vi var på en restaurang som en gång i tiden var en av Asiens bästa. Stället i sig såg inte mycket ut för världen men maten var riktigt god.

Hann med lite sightseeing också. Tyvärr var det Delhi Marathon så de områden vi var intresserade att vara i var avspärrade och omöjliga att komma till. Men vi såg lite från håll i alla fall.

Däremot kunde jag besöka Lotustemplet och minnesplatsen för Mahatma Gandhi.

Blog Image

Sen for vi till Chennai.