Doha

Så har vi då kommit till det sista stoppet på resan, Doha i Qatar. (Flyget från Chennai gick mitt i natten så det är tidig morgon när vi kom fram hit till Doha. Vi blev upplockade på flygplatsen, det ingick i priset för hotellrummet. Mycket bekvämt. Eftersom vi var så tidiga fick vi vänta innan vi fick tillgång till rummet. Under tiden vi väntade passade vi på att äta frukost (igen). Väl uppe på rummet var det bara att ställa väckarklockan och krypa till kojs.

Vi sov till sen eftermiddag då vi gav oss ut på stan. Vi tog oss ner till Cornichen som är en strandpromenad ca 5 kilomet lång. Vi satt bara och tittade på skylinen och alla båtar som låg ute i vattnet. På väg tillbaka till hotellet passerade vi den gamla souqen där vi stannade och käkade middag.

Sen var det dags att sova igen.