Marita & Håkan

När jag kom till Boudha var det fortfarande förmiddag så jag slängde in väskan på mitt nya hotell och sen gick jag iväg till Diki Khangsar där Marita och Håkan skulle vara. Mycket riktigt, dom var där. Dom skulle precis gå och titta på det nya biblioteket på skolan i området. Så jag hängde på. Bibliotekt var nymålat med stora fina bokhyllor. Tyvärr så var inte hyllorna fulla med böcker, det fanns en del men det behövs verkligen fler.

Efter studiebesöket gick Marita, Håkan och jag till Boudha. Marita skulle leta hotellrum åt en bekant som skulle komma i slutet av månaden. Men först var vi tvungna att äta lunch. Den avslutades med kaffe och banankaka.

Första stället (där jag bodde innan och efter kursen på Kopan) hade inga rum. Nästa ställe, där jag bor nu, hade rum i ett par nätter. Det är högsäsong just nu, så det kan vara lite knepigt att hitta nåt om man inte bokat innan. Jag passade på att slänga in mina väskor på mitt rum när vi ändå var på mitt hotell. Efter att ha ordnat allt praktiskt gick Marita och Håkan tillbaka till Diki Khangsar. Jag gjorde inte så mycket mer denna dag. Läste, skrev och la mig tidigt.