Packardags

Nu är det dags igen. Dags för en resa. Denna gång blir det en resa som anordnas av Rosa Bussarna. Transsibiriska järnvägen till Japan med lite stopp här och där, bl. a i Ulaanbaatar och Seoul.

(bild från Rosa Bussarnas hemsida)

Tanken är att jag skall försöka skriva lite om resan. Troligen blir det lite ryckvis eftersom tillgången till Internet kommer att vara begränsad. Men jag skall göra så gott jag kan.

I dagarna är jag i full gång med att planera packningen. Det blir lite annorlunda mot tidigare resor. Den här gången kommer jag att ha med mig lite mat (om det nu skulle bli kort om den varan på Transsibiriska) Det är kanske inte några kulinariska höjdare som packas ner i ryggsäcken, men gott och väl lite bukfylla om magen skulle skrika för mycket. Och med en s.k Skaffel får man i sig både soppa och nudlar.


Avresa om 6 dagar. Nedräkningen har börjat.