PS

Vilken resa det har varit!

Det kommer att ta sin tid att hinna bearbeta och smälta alla intryck. I dryga 5 veckor har jag konstant matats med nya intryck och upplevelser. Ibland har det inte funnits tid till att hinna reflektera på det jag sett eller varit med om. Men det är väl det de mörka vinterkvällarna skall användas till.

Jag har i alla fall lärt mig att åka tunnelbana i 4 världsstäder, Moskva, Beijing, Seoul och Tokyo. Känns som jag hittar lika lätt där som bland hållplatserna på Järntorget här hemma.

Resan hade inte varit densamma om vi inte haft 2 utmärkta färdledare. Först Peter som gjorde allt vad han kunde för att vi skulle åka varenda möjlig linje i Moskvas tunnelbanesystem i jakten på kristallkronor (som vi aldrig hittade). Peter körde vi slut på, han gav upp redan i Beijing  och istället kom hans fru Marianne som med nya krafter tog sig an gruppen. Hon lotsade oss genom Korea och Japan. Stort tack till bägge som la extra värde till resan.

Nu väntar jobb och planerande av nya resor.

Vill du veta mer om resan så kolla på Rosa Bussarnas hemsida – KLICKA HÄR!