Uppbrott

Idag åkte Marie till Thailand. Imorgon åker Helena till Indien och Suzanne och jag till Tibet.

Resan til Tibet startar i ottan. Resan till gränsen tar drygt 4 timmar (säger dom). Sen är det gränsövergång spom kan ta en stund. Vi har rensat ut allt som på nåt sätt skulle antyda Tibet. Guideböcker, bilder på munkar och Dalai Lama, malas, ja allt som verkar vara tibetanskt har vi lämnat kvar i Nepal. Till och med mina bookmarks om Tibet Charity tog jag bort om utifall att de vill kolla datorn också.

Jag har inge aning om hur det kommer att funka med internetuppkoppling under de 8 dagar vi kommer att vara på resande fot i Tibet. Men jag kommer att skriva och lägga ut när vi kommer tillbaka till Kathmandu den 19 april om jag inte kan göra det innan dess.

Det ska bli så spännande att åka över Himalaya.