Det började inte så bra

som vi hade hoppats. En sista koll innan avresa till Landvetter visar att det är nåt konstigt med bokningen. Istället för flyg ikväll från Köpenhamn till Bangkok så visar det en flygning imorgon förmiddag. Hm, nåt som inte stämmer här. Ringer upp SAS som meddelar att kvällsflygningen är inställd. De hade bara missat den lilla detaljen att meddela oss detta smiley

Så nu åker vi till Köpenhamn ikväll som planerat. SAS bjuder på en övernattning vid Kastrup och sen åker vi vidare till Bangkok imorgon förmiddag. Vi kommer att hinna med vårt flyg från Bangkok till Kathmandu. Och det är det viktigaste.

Jag brukar säga att det aldrig har strulat för mig när jag varit ute och rest. Flyg har gått och kommit tid. Bagaget har aldrig försvunnit. Men det kanske är nu det har börjat. Tänker på mitt lilla äventyr på hemresan från Madrid i februari, och så nu detta. Spännande att se vad som väntar. Fortsättning följer.