Oväder

Lunchen på Flavors ackompanjerades av smattret av regn mot plåttaket. Ibland var regnet så kraftigt att det lät som om nån satt på plåttaket och spikade i småspik i plåten. Blixtarna lyste upp himlen och det var oerhört kraftfullt. Jag var glad att vi satt inomhus, dock under ett tak som läckte, så det kändes som att sitta och äta i ett stilla sommarregn (fast inomhus).

Efter en dryg timme såg det ut att lätta lite. Regnet avtog och blev till ett stilla sommarregn även utomhus. Åskandet upphörde och vi tog chansen. Nu skulle vi ta oss till Guesthouset innan nästa omgång kom. Och vi fixade det. Vi hann fram och in på rummet. Men sen drog det loss igen. Klockan är 4 på eftermiddagen och det är mörkt som på kvällen. Ljungande blixtar, mullrande åska och ett regn som vräker ned. Skönt att sitta under ett (tätt) tak.

Har precis avslutat en kaffe och citronpaj här på Shechen.

Och till alla ni som undrar, ja det finns banankaka på Flavors igen. Har hunnit äta flera stycken redan.