Kung i loungen

Nu har jag förflyttat mig till Singapore och jag är redan på väg härifrån.

Jag nämnde tidigare att luftkonditioneringen på hotellet i Narita var centralt kontrollerad. Icke då. Precis innan jag lämnade hotellrummet hittade jag kontrollen. På klockradion, precis där man förväntar sig att knapparna till luftkonditioneringen skall vara.

Flygresan från Tokyo innehöll det gamla vanliga. Några glas bubbel, en del mat, några filmer och ett par kapitel i boken. Vi hade vindarna med oss så vi kom till SIngapore 30 minuter före ordinarie tid.

Passkontrollköerna var inte att leka med. Det gick inte speciellt snabbt heller, men å andra sidan hade jag ingen brådska. Väl igenom pass och tull så tog jag en taxi till mitt hotell i centrala Singapore. Hade turen att bli uppgraderad till ett lite större rum.

En dusch för att bli av med resdammet, sen var jag reda att angripa den del av stan (som jag inte varit så mycket i tidigare). Varmt och fuktigt så det blev till att röra sig lite långsammare än jag är van vid. Bara det är en ansträngning 🙂 Fick mig nåt att äta och sen blev det en ganska tidig kväll. Orkade inte ens utnyttja drinkbiljetten jag fått till hotellbaren. Läste lite innan jag slocknade under mitt duntäcke.

Vaknade klockan 3 på morgonen och var ganska pigg. Kollade mail och surfade lite innan jag somnade om. När väckarklockan ringde var jag givetvis hur trött som helst. Unnade mig 30 minuter mer sömn, men sen klev jag upp och käkade frukost.

Packade ihop mina pinaler och satte mig i en taxi till flygplatsen. Nu sitter jag här i Malaysian AIrlines lilla lounge på Changi Airport. Som ni ser så är det inte så trångt 🙂


Next stop – Kuala Lumpur.