Kuala Lumpur

Tiden rasslar iväg snabbt fast jag inget gör. Har bara 1 natt kvar här i Kuala Lumpur. Det har inte blivit mycket gjort vill jag lova. Har hunnit med två svettiga pass på gymmet. I och för sig inte svårt att svettas i denna värme 🙂

Har varit på min favvorestaurang och käkat. Lika gott som vanligt. Lite promenerande i stan har jag också hunnit med. Men mest har jag faktiskt bara latat mig. Sovit, ätit och läst en rad eller två.

Imorgon bitti sätter jag mig i en taxi och åker till stationen där jag tar expresståget ut till flygplatsen. Bali nästa.

Utsikten från mitt hotellrum på 25 våningen. Det är häftigare på kvällen/natten då tornet i bakgrunden är upplyst i olika färger.


Självklart skall den obligatoriska bilden av Petronas Towers med också. Var där för att jag tänkte åke upp och kolla utsikten. Men jag skulle tidigast få åka upp 20:15. Orkade inte vänta 7 timmar, så deg får bli en annan gång (eller aldrig).