Polonnaruwa

Det har varit en lång, varm, svettiga dag idag. Inte för att solen har visat sig speciellt mycket men det har varit varmt och svettigt likaväl. Idag har de varit besök på ett jättelikt område med gamla utgrävningar av tempel, byggnader och allt däremellan.

Vi började dagen med ett besök på ett museum där vi kunde få en överblick av området och läsa på lite om de olika ställen vi skulle besöka. Storleksmässigt ligger det i paritet med Angkor Wat. Som tur var så hade vi ju Irosh som körde oss mellan allt vi skulle se.

Jag läger en länk här så kan ni själva läsa om allt.

Polonnaruwa

Nu var det inte bara gamla ruiner vi såg under dagen. Irosh lyckades se en sällsynt fågel som han pekade ut för oss. Fråga mig inte vad den heter, men den var hyfsat stor och liknade en häger lite grann. Vi såg Bambi också.

Allt som allt så var vi ute i 5 timmar. Trots att det var molnigt i stort sett hela dagen så hade solen tagit. Det kunde jag känna i pannan.

Resten av dagen blev det inte mycket gjort. Slöade mest på rummet.