Toronto

Flygresan till Toronto gick med en gammal skorv till plan. Den sista raden av säten såg ut som bakersta sätet i en buss. Hon som skulle sitta på plats 10C sa att nu blir det problem eftersom rad 10 inte finns. Men 10C var mittsätet på rad 9.

Skojigare blev det när hon lagt upp sitt bagage i hyllan och skulle stänga. När hon slog igen luckan öppnades luckan i hyllan bredvid. Det hände ett par gånger till resten av planets gapskrattande. Lite uppgivet konstaterade hon att det var väl försent att kliva av nu. Men allt löste sig. Alla luckor förblev stängda ända tills vi landade i Toronto. Då åkte en upp igen. Dags att byta plan Air Canada?

Vi tog tåget från flygplatsen in till stan. Smidigt som fan. Hotellet låg 5 minuters promenad från stationen. Uppgraderad till ett nyrenoverat större rum. Frukost fick vi också.

Gjorde inte så mycket resten av dagen. En sväng ner till Waterfront hann vi dock med och en middag på en restaurang nära hotellet.

Nästa dag gick vi en sväng upp till Eaton Centre och kollade i fina affärer. Det blev inga inköp. Tillbaka till hotellet eftersom GWs mage började leva ett liv för sig. Han stannade på hotellet och jag traskade iväg till en matmarknad. Synd bara att den var stängd på måndagar. Styrde istället kosan ner till vattnet och traskade runt där bland glassförsäljare, turister, båtutflyktsförsäljare och en hel drös vanliga dödliga.

Det var riktigt varmt och soligt idag så en dusch kändes som ett måste när jag kom tillbaka till hotellet. GW kände sig något bättre så vi tog en sen lunch/tidig middag på hotellets restaurang. Drinkbiljetten förvandlades till ett glas vitt och ett glas rött. Tack Novotel.

Imorgon är det hemresa.